Başkanımızın Mesajı

sld3

Heyecan tarifi zor bir duygudur.İçinde sevinç,umut,korku,endişe,heves…. Bir sürü duygu barındırır.Ama şu bir gerçektir ki vazgeçilmez olanı umuttur. Bir bebek dünyaya geldiğinde,kendi duyguları nasıldır bilinmez ama onun bu dünyaya gelmesinde rol oynayan anne babanın bebek için umutları çoktur.İyi huylu olacaktır,akıllı olacaktır,hayırlı olacaktır,güzel bir hayatı olacaktır…..vs bitmez.

Yeni bir işe başlarken umutları vardır kişinin.Keyifli bir ortamda hevesle çalışacaktır,güzel işler başaracaktır.Karşılığında ödüllendirilecek maddi sıkıntı çekmeyecektir….vs bitmez.

Nikah masasına oturup evet demeye hazır iki kişinin umutları vardır.Bir ömür boyu bitip tükenmeyecek sevgi ve aşkları vardır.Asla ayrılmayacaklar birlikte yaşlanacaklardır. Huzurlu,sıcak yuvaları mutlu çocukları olacaktır… vs bitmez.

İnsanlara yardımcı olmak,onlara yol göstermek,dertleriyle ilgilenmek, sevinçlerine üzüntülerine ortak olmak,beraberce yürümek için İyi işlerin arkasında olmanız,hiçbir engele boyun eğmemeniz ve umutlarınızı hep yaşatmanız için sizlerleyiz.

Projelerle ve Yeniliklerle Başarıyı , Topluma ve Çevreye Duyarlı olmayı, Gönüllüleriyle ve Değerleriyle her zaman engelleri aşmayı başaran ATODER sizleri yanında görmek istiyor.